
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.2




Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 13.99 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
EAN | |
Data dodania | 2022-06-01 |
Zamówienie telefoniczne: 504-010-010
Stan książki: 3+
Uwagi: ślad po zalaniu
5 - książka drugiej ręki w stanie bardzo dobrym, wyglądająca jak nowa lub posiadająca minimalne ślady używania, lub książka nowa outlet, ze zwrotów, posiadająca minimalne uszczerbki
4 - książka używana posiadająca widoczne zwykłe ślady używania, lekkie zagięcia okładki, zakurzony blok itp.
3 - książka z bardzo wyraźnymi śladami używania, mogą występować silne zabrudzenia okładki, bloku, zaplamienia, uszkodzenia grzbietu itp.
Nie sprzedajemy książek niekompletnych, z luźnymi kartkami, spleśniałych i posiadających inne wady wykluczające korzystanie z nich w dalszym czasie
Wszelkie wady typu podpisy, pieczątki po wycofaniu z biblioteki, dedykacje itp. jeśli występują są opisane w uwagach. Do ocen stosujemy znak +/- wskazujący na trochę lepszy lub trochę gorszy stan niż w opisie.


Stan | Używany |
ISBN | 9788302183102 |
Wydawnictwo | WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Tytuł | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik część 2 |
Autor | Praca zbiorowa |
Okładka | miękka |
Rok wydania | 2021 |
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym | 0.79 |
Liczba stron | 576 |
Numer wydania | 7 (2) |
Rodzaj | tradycyjny podręcznik |
Klasa | 1, 2, 3, 4, wieloletnie (3) |